BRAZIL KERATIN Beauty Keratin Treatment 150ml - Brazilský keratin pro profesionální použití

 
 
Dostupnost Pouze pro přihlášené
Můžeme doručit do
25.4.2024
Běžná cena 878 Kč
Ušetříte 88 Kč (–10 %)
Cena 653 Kč bez DPH
790 Kč
Kód produktu BK 32 710113
Značka BRAZIL KERATIN
Kategorie Brazilský keratin na vlasy
 

BRAZIL KERATIN - Beauty Keratin Treatment - Brazilský keratin pro profesonální použití 150ml * Beauty keratin - keratin vyrobený v EU dle originální brazilské receptury, upraveno pro evropský vlas * Speciální léčba pro uhlazení a obnovení poškozených vlasů *

Aplikace: Vlasy umyjte čistícím šampónem Clarifying. Šampón nechte působit 10 minut, následně opláchněte vodou a vyfénujte z 80%. Keratin nanášejte půl centimetru od pokožky hlavy. Vlasy pročesejte hřebenem s jemnými zuby, aby se docílilo rovnoměrné aplikace přípravku. Nechte působit ve vlasech cca 20 až 30 minut a následně vyfoukejte středně teplým vzduchem za použití hřebenu. Vlasy po tenkých pramenech vyžehlete vlasovou žehličkou nastavenou na teplotu 210 - 230° C, minimálně 7- 10x každý pramen. Zákaznice informujte aby používaly šampón a kondicionér Brazil keratin a vlasy si nemyly první tři dny po aplikaci. V těchto dnech by si také neměly dávat vlasy do culíku, copů ani za uši. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě kontaktu s kůží nebo očima omyjte postižené místo čistou vodou. Uchovávejte na chladném místě chráněném před přímým sluncem.

Upozornění: Pouze pro profesionální použití! Produkt vyžaduje školení! Před použitím je třeba keratin řádně protřepat a dále postupovat dle návodu. Na vlasy je třeba nanést pouze malé množství tohoto přípravku. Po nanesení nacháváme keratin cca 30min. ve vlasech působit. Keratin zažehlujeme do vlasů až po 30min působení kdy se téměř do vlasů vstřebá!

Návod na použití: ZDE

Hmotnost 0.17 kg
Značka Brazil Keratin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: